Joulun aikaan

Runoilija Pattarella

Kuljetaan lumisin askelin rauhaisaan joulun aikaan
Unohdetaan hetkeksi kaikki kiire ja ollaan vaan
Sytytetään kynttilät kuin taivaan tähdet tuikkimaan
Otetaan niiden lämpö ja valo mieltä valaisemaan

Hohtavan valkea lumi peittää koko maan
Enkelin muotoinen pilvi syntyy taivasta koristamaan
Joulutontut lähtevät piiloistaan iloa ja rakkautta jakamaan
Kaikki nyt valmiina Joulun sanomasta ja tunnelmasta nauttimaan

Selite: 
Viimeinen rivi on vähän liian pitkä, mutta en saanu tiivistettyä.. On aika epävarma olo tämän suhteen, pitäisikö lisätä jotain..? Vai toimiiko ihan näin..? Joka tapauksessa jo tässä vaiheessa: Hyvää joulun aikaa kaikille!
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Kuulen jo kuinka se kaikuu joulujuhlassamme......

Kunpa osasikin jättää hössöttämisen vähempään ja nauttia tunnelmista, tuoksuista ja hyvästä tahdosta.

Joulurunot ovat aina yhtä ihania, tämä sinunkin.
Joulumieltä runossasi - Tule Joulu Kultainen.
Hieno.

hyvä mieli tuli lukiessa runoasi . niin, turha kiire pois ja nautitaan rauhasta ja rakkaudesta. hvyää joulun odotusta sinullekin.

kaunis

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut