Ystävän syntymäpäivänä

Runoilija Pattarella

Yksin kotona
rauhallisessa aamussa
istun hiljaa ja odotan,
tulevaa päivää ja
kauniiden katseiden täyttämää aurinkoa.

Mietin, että
muistanko tarpeeksi rakkaita ihmisiä?
Silloin, kun ystävät ovat lähellä
On hyvä olla ja helpompi elää.

Tänään muistan sinun syntymäpäiväsi.
Hymyilen, sydämessä suloista naurua.
Ajatuksissa lähetän lämpimän onnen toivotuksen
ja olen kiitollinen olemassa olostasi.

Selite: 
<3 Tämä on siis kirjoitettu 27.10. ystävän syntymäpäivän inspiroimana.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.Runo rakkaista ja rakkaille.

Hellä kaunis runo ystävälle.

Ystävyys. Se lahjoista tärkein...Hymyn sait kasvoilleni...

Viatonta ja vilpitöntä rakkautta henkivä runo.

kirjoitat niin ihanasti tästä nyt,

jotenkin muistot kultaantuu, mutta elämä
on kumminkin tässä ja nyt!

Hyvää syntymäpäivää SINULLE :)

Lämpöä huokuva runo ystävälle....

Ystävällinen runo.

Kaunista!!!

kerrot kauniisti ystävyydestä

Hyvänmielen runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut