Aikaa on

Runoilija Pattarella

Aina on aikaa, kiireistä tai kiireetöntä
Älä siis koskaan enää väitä, että ei ole aikaa
Kyse on vain siitä miten sen käyttää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta, ja jotenkin tuntuu että tämä on tämän ajan yleinen vaiva...

Totta, meillä on aikaa kaksikymmentäneljä tuntia vuorokaudessa ja melko paljon valtaa käyttää sitä. Hyvä pohdinta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut