Liian vaikeaako?

Runoilija Pattarella

Jos on tarpeeksi paha kivikko, niin silloin on liian vähän vettä hukkuakseen.

Selite: 
Ehkä se menee näin elämässäkin..? Niin, siis tää ajatus tuli jälkeenpäin sieltä melontaleiriltä.. Ku välillä oltiin jumissa jossain kivikossa. Juu, ja en oikeen keksiny mitään järkevää nimee tälle..) Mut aattelin, et laitan tän kuiteski tänne..
Kategoria: 
 

Kommentit

Justiinsa

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut