Täydellisyys...

Runoilija Pattarella

Täydellisyys ei tarkoita virheetöntä...

Selite: 
Tällainen ajatus oli mielessä joku kerta pyörräillessäni... Aikaisemmin jossain runossani aiheesta jotain kirjoitinkin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä. Täydellisyys lienee suhteellista.

Jep Jep! Tällasesta minä tykkään...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut