Joulukuuta

Runoilija Nikander

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paratiisin varjoissa eniten valoa.
 

Pimeään vihreään
pakkanen on saanut
kuorruttaa itseään

Pitää vaalia tätä
pientä pakkasta;
itsenäisyyspäiväksikin
hankimme kaksi
led-kynttilää

Ettei vaan
jähy pääse
sulamaan

Selite: 
Tämän runon perusasia on kuitenkin, että toisissansa kyhnäävät ja nunnuttavat ovat aina etusijalla, kun hyvän olon tunnetta jaetaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot