Prinsessa

Runoilija 22d6759aecfc4b4983d227c6d4d15611

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.9.2015
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 23:15

Asuinpaikka: 461fedf9b18477a1446797bfb42178a7
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sanot haluavasi että joku tulisi ja kohtelisi sinua kuin prinsessaa. Katson sinua ja yritän hillitä itseäni. Haluaisin tarttua sinuun, ravistaa ja huutaa päin kasvojasi sen suurimman kysymyksen: MIKSI? Olet kaunis, älykäs ja niin yksin. Jos vain pystyisin haluaisin rakastua sinuun. Mutta prinsessa?

 

Miksi?

 

Prinsessa syntyy prinsessaksi. Prinsessa ei valitse asemaansa, vaan se valitsee hänet. Prinsessaa kuunnellaan, koska hän on valtaistuimellaan, ei koska hänellä olisi sanottavaa. Hänellä on alamaisia, palvelijoita, työntekijöitä, ihailijoita ja seuraajia. Mutta seuraavatko he häntä vai hänen kruunuaan? Kunnioittavatko he prinsessaa vai hänen asemaansa? Rakastavatko he prinsessaa vai myyttiä hänestä? Vai pelkäävätkö he sinua? Ovatko he uskollisia hänelle vai hänen korkealle istuimelleen? Näkevätkö he edes prinsessaa vai pelkästään hänen paikkansa? Roolinsa?

 

Siis miksi?

 

Haluaisin rakastaa SINUA vertaisenani. Ihmisenä. Haluaisin tutkia SINUA loputtomiin, oppia miksi olet SINÄ. Haluaisin SINUT ja kaikki vikasi, puutteesi, arpesi ja vaillinaisuutesi. Haluaisin olla rinnallasi, mutta en valtaistuimesi juurella. Haluaisin tukea, mutten palvella. Haluaisin vain kyseenalaistaa ajatuksesi, ajaa SINUT raivon partaalle ja sitten sopia.

 

Mutta sinä haluat olla prinsessa. Miksi?

 

 

You say you're lookin' for someone
Who's never weak but always strong
To protect you an' defend you
Whether you are right or wrong
Someone to open each and every door
But it ain't me, babe
No, no, no, it ain't me, babe
It ain't me you're lookin' for, babe.”

 

Bob Dylan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti kukaan nainen ei oikeasti halua olla ja elää koko ajan kuin prinsessa.
Hienoa kerrontaa, joka tuntuu tulevan suoraan kirjoittajansa syömmestä. :)
 

Käyttäjän kaikki runot