pelastettu

Runoilija Juhani

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.9.2003
Viimeksi paikalla: 10.2.2022 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Dont drown into insanity, drown into the Ocean!
 
Näin Jeesuksen
Kontulan ostarilla
ja se sanoi

"Puhu aina Rakkaudesta
älä koskaan vihasta

Pian on nyt
nopeammin
kuin nokkela arvaa

Anna aina anteeksi
sillä niin he lyövät
sinut vahvaksi

Kestät kaiken
kunnes murenet
sameiksi joiksi poskillesi

Hauraana synnyit
ja hauraana lähdet

Tomuksi taas
taivaalle roikkumaan"

Sytytin savukkeen
ja kuljin kylmissäni
jonkun toisen kotiin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäys tälle =)
Aijai, muutoin hyvä, mutta savukkeen polttaminen on pahasta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot