Syntymätön

Runoilija janne pyöriä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.10.2022 23:54

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.2.1987

"En ole mies joka tiesi liikaa... tai valittu, jonka sanoista huokuisi viisaus. Olen vain poika, joka aukaisi silmänsä liian aikaisin."
 

Verse 1.

Onko olemassa, oikeaa ja väärää
onko edes olemassa moraalista määrää
jolla voisi punnita sun egosi ja aate
salaisimman salaisuuden tekopyhä vaate
josta kaikki näkee mitä sisälläsi itää
sanoo mitä tekee ja lupaa mitä pitää
voitko ikuisesti uskoo ettei tapahtunu mitää
jospa joku olisiki päättänyt toisin
edestä voi löytyy ne eilisen haavat
pyrkimykset unohtaa ne vuotamaan saavat
noidankehä pyörii aina ikuista matkaa
eikä se lopu jos antaa sen jatkaa
elämäsi ien, läpi veren ja hien
läpi vaikka hautakiven harmaan tien
oikeus on olla oman elämänsä herra
vaik kuolema tapahtuisi kerra

Kertsi X 2.

Näitä sun arpia joku toinen nuolee
(tyhjyys ei nimeään tiedä)
kohdussa elää, kohdussa kuolee
(ei aika oo lähteä vielä)

Verse 2.

ei elämää voi riistää, tapahtumaa kiistää
tiedän sen että kyyneleitä niistää
jokainen teistä, heistä ja meistä
kädessäni pidellyt oon verisintä veistä
ja silti se miekkaan tarttuva hukkuu
kehdossa makaava varttuva nukkuu
katkera vellova vääjäämätön.
Tehty mikä tehty, syntymätön
Ei takasin saa, mitä tahtoisin löytää
ei kolmee tuolia vieressä pöytää
ei rakkautta vanhemman äidin tai isin
hetkessä venyy tämä vuoteni pisin
haaveet mulla joita unissani mietin
ja se aika jota silloin kanssasi vietin
unelma meistä muuttu valheeksi vasta...
ei kotia ei vaimoa, lasta

Kertsi X 4.

Näitä sun arpia joku toinen nuolee
(tyhjyys ei nimeään tiedä)
kohdussa elää, kohdussa kuolee
(ei aika oo lähteä vielä)

Selite: 
Ero...kipu...suru...kaipuu...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanattomaksi vetävän koskettavaa lyriikkaa, riimitys ja kokonaisuus. ❤️ Kiitos
Hyvin hienoa kerrontaa - tää on helppo biisinä kuulla. :)
 

Käyttäjän kaikki runot