Rakkaus

Runoilija sanni-veera

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.9.2015
Viimeksi paikalla: 29.1.2016 1:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1984

 
Rakkaus tuo käsittämätön sana.
​Sitä emme tiedä mitä se tarkoittaa.
Sen me vain tiedämme että se on olemassa meissä kaikissa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

"Rakkaus"...ihanuus, tuo mukanaan kaiken.
Elämän rikkaus, ja sen me kaikki haluamme.
 

Käyttäjän kaikki runot