Runoja sinusta Vol 5

Runoilija Minya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2008
Viimeksi paikalla: 25.5.2024 12:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Runoja sieltä täällä matkan varrelta


 

 

Jos en näe sinua
Jos en näe sinua

Mieleni on kuin
Saharan suuri autiomaa
Jonka dyyneillä vaeltavat
Ajatuksieni karavaanit

Niin

Hitain

askelin

Ja taivaalla ilkkuu kiduttava aurinko
Eikä Keidasta ei vieläkään näköpiirissä
Harhoja vain

Jos en näe sinua

Jos en näe sinua

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot