ALTTO

Runoilija Jari Ylamaki

 

Niin tuttu on sen sointi,
alttosaksofonin ja hämyn
yhteisymmärrys.

Se sunnuntain melankoliaa
kolkkapöytään saakka soi.

Pöydässä istuu vain eilisen
kuoret ja motiivien etsintä.

Niin soi alttosaksofonin
ja hämyn yhteisymmärrys,
niin se soi.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos pöydät osaisivat jutella, niillä olisi paljon kerrottavaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot