Sinä

Runoilija Kirsikkapuunlehti

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 27.7.2015
Viimeksi paikalla: 4.11.2020 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.8.1984
Facebook:

36-vuotias äiti. Koko ikänsä kirjoittanut runoja,mutta niitä koskaan en ole julkaissut.
Elämä,rakkaus,viha,itku,nauru,tunteet.Niistä koostuu parhaimmat runot.

Elämä ei ole ne päivät jotka ovat menneet, vaan ne päivät jotka muistamme.
 

Olet kuin kuunvalo pimeinä öinä,
valaiset polkuni.
Olet kuin sadepisara sateella,
puhdistat syntini
Olet kuin perhonen kädelläni,
kutitat ihoani.
Olet kuin laineen liplatus,
rauhoitat mieleni.

Selite: 
Rakkaus....
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot