Syreenin oksa

Runoilija Sointukäännös

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on nyt ja tässä - ole oma itsesi ja kasva joka päivä. Jokainen ihminen on laulun arvoinen - samoin meidän yhteinen maapallomme.
 

Kevät tuijotti
minua kaksi
sekuntia

kävelin ohi -
syreenin
oksalla

se istui
kaipasi
valoa.

Älä mene -
tajusin
ahaa

ympäri nyt
kukaan ei
huomaa

nostin oksan
maasta tervetuloa
KEVÄT SEN MUKANA!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tämä kevään ja syreenin tuoksuinen.

Jokainen tarvitsee jotain. :)

Hauska runo

Kävin nostelemassa kuusiaidan alakset ja!

Tuli mieleen "hamekyttä"

 

Käyttäjän kaikki runot