Terävää rakkautta

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Jos olis notkea vartalo,

salaperäiset silmät,

leikkisä mieli,

tykkäis lähellä loikoilla,

silmiin katsoa.

Ihoa hellästi hyväilis.


" hiiteen kissa ja kynnet "
 
Selite: 
Onhan mulla kissa ;)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

niin jospa ois ihminen kuin kissa, mukava aistikas runo
Kissa rakastaa kissan tavalla, ei itse huomaakaan että kynnet satuttaa. Ihmisille taitaa käydä samanlailla, ei huomaakaan kun teräviä sanoja lipsahtaa.
Kissa on minullakin. Ihanan tärkeä ja rakas lemmikkieläin <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot