Elämän jana

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Elämän jana, pieniä pistoja, poikkeamia.

Liian helppoa olisikin ainainen kevät.

Tämä sinulle tarjoiltiin, mahdollisuus

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yllätyksiä tuo elämän polku...
mutkan takaa toinen, kolmas polku?
Jospa samoillaankin ne kaikki
ja katsotaan, mitä löytyy ;)
Elämään kuuluu kaikki koukerot, välillä huonoa niin hyvä tuntuu taas paremmalta. Hyvää Syntymäpäivää!
Tosiaankin, kaikki vuodenajat ovat yhtä tärkeitä. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot