Mustaa

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 

Hiilenmustat korppikotkat
kuljettavat sanojasi.
Tätä minä pelkäsin,
valkoiset kyyhkyt
ovat lentäneet etelään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanat raskaat sivaltavat ilkeästi,
mustien lintujen tuomina.
Hienosti kuvattu sanojen
erilainen painoarvo.
Pettymyksen ääni purkautuu
runossasi, lohduksi lämmin hali
ja hyvää pyhäinpäivää.

hyvin kirjoitettu koetusta

aivan omaperäistä ajatuksen kulkua:)

Hieno. Pidän.

Reipasta tekstiä.

Jos ne kyyhkyt edes joskus osuisi sinne mihin pitää. Tykkään, onnea!
Mahtava runo. Et tarvitse montaa sanaa että saat lukijan mielen elämään!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot