Mitä kuuluu?

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 

Jos laittais
hiljaa hiipiviin kenkiin
heliseviä hopeatiukuja,
maalais hymyttömiin huuliin
heleää naurua,
kuvittelis sateenropinan
kimaltavaksi hangeksi,
Jos alkais joulukuun
ja vastais kiitos hyvää

Selite: 
Joskus näin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin,-- ja vieläki sama tunnelma,- Kiitos hyvää silti ;-)

kaunis :)

Hyvää joulukuuta vaan :-)

Niin,-- ja vieläki sama tunnelma,- Kiitos hyvää silti ;-)

kaunis :)

Hyvää joulukuuta vaan :-)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot