Äiti ei ole supersankari

Runoilija Gigina

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 15.6.2015
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.7.1988

 

Äiti ei ole supersankari

Äiti on tavallinen. Äiti on tylsä.
Kun äitiä laiskottaa se vaan makaa sohvalla ja tuijottaa telkkaa.
Äiti on kiukkuinen, kun äidillä on huono päivä se tiuskii ja purkaa sen muihin.
Äiti ei osaa kaikkea, se ei saa hyllyä seinälle eikä lavuaaria korjattua.
Äiti on myös itsekäs, se menee omia menojaan ja miettii miltä siitä tuntuu ennen muita.
Äiti on pelkuri, se ei osaa tehdä isoja tai vaikeita päätöksiä.
Äidillä ei ole vastausta kaikkeen, se ei osaa matikkaa eikä tiedä elämän tarkoitusta.
Äiti motkottaa kun on sotkuista ja valittaa kun aika ei riitä kaikkeen.
Äiti on kipeä, siihen iskee flunssa ja se kiroaa kun varvas osuu ovenkarmiin.
Äiti ei ole tyytyväinen, äiti haluaa laihtua ja rikastua ja olla onnellisempi.
Äiti ei ole ihmeellinen.
Äiti on tylsä, äiti on tavallinen

Äiti ei ole täydellinen

Äitikin on sittenkin ihminen

Selite: 
There is that earth shattering time in every child's life. that time that doesn't just make you scared about the future, but terrified of what will come. That time that forces a child of any age to finally, brutally grow up. That's the time when you realize that being a parent does not make anyone a superhero 💔
cc
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot