Sydän

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 17:50

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

Sydän on tyhjä
ja tuskin ehjä.
Saisi jokin sisimmän täyttää,
jos voisin suruni näyttää.
Säröjä elämä toi,
ne vain aika korjata voi.
Pian kuolen kylmyyteen polttavaan.
Voi mistä apua saan?

Selite: 
Laitan näitä aikasempia runoja ensin - Tää nyt oli tämmönen (20.04.02)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää nyt oli hieno tämmönen ;) Pidän!

Oikein hieno..
Kaunista tekstiä.
mitään järkevää en osaa sanoa.. :) upea!

tenhosi hyvin tuo päinvastasuus; "kylmyyteen polttavaan".

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot