Kadotin

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 17:50

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

Elämäni kadotin.
Korvaako sen jokin?
Mihin sen taas jätin?
Tapoinko omin käsin?
Jos joku otti väkisin,
tahdon sen heti takaisin.
Ehkä se on mukana,
aivan selän takana.
Tai ei olemassa ollut,
täysin kuollut.

Selite: 
Tää on taas nii raskas runo. luen tätäki aina uudestaan ja uudestaan. Joka kerta nii todentuntunen (28.04.02)
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä tosissaan oli paljun tunnetta mukana.
kyllä se elämä siulla on, piilottellee vaan ujouttaan<=)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot