Yrittämishalua

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 17:50

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

Etsimäni kuulostuttaa mukavasti,
vaikka sisällyksessä on kouraisua.

Nyt siitä tuleva kaunis näkyvyys
tekeekin kätkeytymistä mielissäni.

Otan sen avulla monta maiskutusta
turmeluksien saatavuuden uhalla.

Alan saamaan hienouden tuntumista,
mutta arvokkuus menee haihtuvaksi.

Viimeisetkin tuoksun nauttimukset
antavat katoamalla uusia omistuksia.

Selite: 
Tän sanamuotoja hioin kyllä tosi tarkkaan. En ees muista miten pääsin alkuun :D Juuhan etten liikaa viilannu? (24.02.05)
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika jännästi vaihdoit riimirunoista karsitumpaan tapaan. Näissä näkyy selvästi riimirunopohja. Varsinkin uudemmissasi on karsintaa aika rankasti. Vähän niin kuin puu ilman oksia - kiteyttäminen on hyvä ajatus, mutta minun silmääni teksti vaikuttaa jokseenkin töksähtelevältä, lauseet irrallisilta. Ehkä voisit tarkkailla hieman enemmän lauseiden yhteyksiä ja niiden muodostamia säekokonaisuuksia. Ja oikeinkirjoitusta myös. Runoissasi on rehellisyyttä ja omakohtaisuutta.

tämä oli jo sanojen viilailua;)

tämä voisi kertoa lähes mistä vain, niin salaperräisesti sait sen kerrottua, mutta ommaan mieleen tuli lähinnä jottain eroottista.. hmm.. hienoa esileikkiä, jolloinka se tittelimäinen arvokkuus hupenee kravatin rypistyessä, ehkäpä?

olenko ihan hukassa?

No et kun on upea tämä. Paljon on painoa, kannattaa lukea uudestaan.

No niin sitten... näin pitkän ajan kuluttua...- thaa...hm...sallitko, että maiskutan?

Jaha...yök, en syö!

Muuten runo on viimeisen päälle harkittu, ja siinä todella on yrittämishalua, mutta epäilen, jotta kirjoittaja ei kuulu mihinkään yrittäjäjärjestöön ( eikä tarvitsekaan), mutta sanat kuulostavat lopultakin hilloamisreseptiltä...

...ja minä en hilloa!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot