Jaksamisesta

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 23:05

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

raskas alkukäynnistys
henkistä valmistautumista

sieltä sitä taas tulee,
uutta tuotantoa pitäisi.
täytyyhän silti vähän
tai turhana heti hyljätään.

yksikin syy riittää,
ei tarvitsisi luovuttaa.

mutta kun yritetty on
monesti ihan tosissaan.
ihan turhan takia
sitten itseään kuluttaa.

tämä kone alkaa väsyä.
jos sammuttaisi itse...

Selite: 
väsymystä. kauan mietitty, "hetkessä" kirjotettu. (20.02.05)
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikeeta on jos katsoo tekoihin, ei motiiveihin. Katsoo näkyvään, vaan ei siihen salattuun.

Tässä puhuu kone.
Kone, joka ottaa vastaan kaiken
mitä tuleman pitää.
Pelkää kuin ihminen
väsymistä.
Sitä, että turhana hyljätään..
Hieno runo! Voin tuntea,
kuinka inhimillinen tekniikkakin on:)

levätä pitää, välillä, niin taas murahteleepi kone.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot