kevät tulossa

Runoilija bonanque

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.3.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valkoinen oli maa kun heräsin, maa jonka lumihiutaleet oli vallanneet. Mutta ei kauaa mee, kun satakieli laulun lurauttaa " tervetuloa kevät", tuo kevättä rintaan, tuo perhoset, kukat, vihreyden, kaiken kauneuden mitä kesään kuuluu. Kuulen jo purojen lorinan ja luonnon helmiäisen tuoksun, kaiken sen mikä tekee tästä totta. Sitä odotellessa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot