walls are closing in

Runoilija jokarl

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 14.5.2015
Viimeksi paikalla: 25.1.2016 17:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.12.1988

Kiinnostunut runoista

 

Everything I have said and done,
was not me.

I know I can't change my past.
I let you go now.
This was my biggest mistake in my life.
I have learned a valuable lesson here.
I still miss you.
But I cant fight anymore.

Goodbye!
I still hate myself for what I did.
It was just a bad brawl after all.

Selite: 
En muistele sinua pahalla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot