Nimetön

Runoilija esku84

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 27.5.2015
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1984

"Kerran täällä vaan eletään, ja silloinkin liian kauan" :)
 

Kukat niityn laitamilla,
tuulen kanssa tanssivat.
Tytön pienillä sormilla,
mukaan lähtevät kauneimmat.
Aurinko lämmittää jalkojen alla,
kun hiekkatietä kävelee.
Tyttö kotiin on matkalla,
äidin syliin kaipailee.
Kukkien lisäksi kotiin tuo,
hymyn ilosta syntyvän.
Äiti tytön syliin kaappaa,
tyttö saa mitä janoaa.
Miten voikaan toista näin rakastaa,
koko sydämestä saa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot