Ensikosketus

Runoilija e597a1674af6b42dda0cad90387e4f00

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 30.6.2013
Viimeksi paikalla: 7.7.2018 1:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kosketit karheilla sormenpäilläsi
vasemman ranteeni ohuen herkkää

läpikuultavaa ihoa

hitaasti,
hivellen.

varovasti,
tuskin edeten.

ja minä,
henkeä pidätellen
liikahtamastakaan varoen
sängylle jähmettyen
kattoon tuijottaen, silmät sulkien

niin hellän kosketuksen voimakkuudesta pelästyen,
tukahtuen.

tietäen
vielä vuosienkin päästä kysyen

voiko mikään koskaan tuntua niin samalta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot