22.12.2014

Runoilija jean mustache

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2014
Viimeksi paikalla: 20.3.2022 1:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään on aatonaatonaatto.
Eilinen aatonaatonaatonaatto
on jo mennyttä aikaa.

Menisinkö kysymään naapurin somalta
poikamiestytöltä mitä mieltä hän on
kauniin suomen kielemme taipuisuudesta?

Esittäydyn kielimieheksi vailla
diskurssianalyysiseuralaista.

Ring ring
Mitä mieltä olet taipuisasta kielestä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot