Pohja

Runoilija en

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 6.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään
olet se jota katson ihaillen
tänään
olet se jota himoitsen
haluan sinua
iltojeni iloa
kaipaan sinua
aamujeni kasvoja
et ole muuta
kuin elämäni kirous
halveksittu ja rikottu
puistoissa kerätty
myyty
ja naureskeltu
haluan sinua
lasinen rakkaus.

Selite: 
Sananen nykyajan ongelmista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot