Nimetön

Runoilija Pöppänä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluja kaipaisin... Lukekaapa myös vanhempia runoja. Kiitos :)
 

Oon vaan hankala,
ehkä jonkinlainen kakara,
liian vaikee tajuttava.

Käyttäydyn kai joskus
ihan normaalisti,
mut aivot halkee paloihin
vaan liian useasti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot