Nimetön

Runoilija Läpinäkökyky

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itku on elämän vesisadetta, eikä mikään kasva ilman vettä.
 

Huominen ei kysy tuloaan,
se pyyhkii eilisen pois.

Jokainen sekunti on pian historiaa
ja aika loppuu ennen kuin huomaatkaan.

Hengityskoneen happi ei riitä,
sille joka halua päiviltään päästä.

Hän halusi aina jotain enemmän,
se oli syy, miksi valui käsistä tää elämä.

Jäätävän hetken sydämen lyönti kuuluu,
kunnes hän vihdoin tähän kaikkeen uupuu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot