Nimetön

Runoilija Crabatithenniel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.6.2014
Viimeksi paikalla: 17.10.2015 20:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.12.1993

 

Et ollut varavaihtoehto
etkä kolmaskaan
En edes ajatellut silloin sinua
Ja olen nyt onnellinen siitä
Sillä minulla on tapana päästää irti
siitä mikä on tärkeintä
Ihan vain siksi että löytäisin jotain uutta
jotain turhan merkityksellistä
Vaikka minulla olisi kaikki
se olisi vain pisara siinä meressä joka minussa virtaa

Mutta sinä olet
Niin paljon enemmän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot