Nimetön

Runoilija näytepala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

syntyessäsi aukaisit
synnytit
suit
puit kotoani

pitkin aamua nokassasi
kannoit syntyvää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielleyhtymää sanain kantaja synnyttää
puolivalmiin mukaan ottaa, 
varren päässä roikottaa
katoamasta kaiken hyvän estää
tärkeä oivallus aina ajan tuulet kestää
 
 

Käyttäjän kaikki runot