Voi minua

Runoilija Legendaarinen

Ihminen, monesti itsensä pahin vihollinen.
Nurkkaan ahdistettuna, tunteidensa piinaamana,
tekee vielä vaikeampaa elämästään.

Onneksi tosi ystävyys kesti sen tällä kertaa,
eikä tarvitse niin pahasti tällä erää
iskeä päätänsä tiiliseinään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut