Kaihoa

Runoilija Legendaarinen

Pakkasen kuura pinnallasi, ensimmäiset lumihiutaleet ylläsi
Eroa kuin yöllä ja päivällä, elävällä ja kuolleella
Ennen niin kaunis, voimaisa, elintahtoa täynnä
Nyt luovuttaneena, hajonneena, kuolevana

Läpi tuulien, tuiskujen, pakkasten, luonnon kuoleman
Muistosi säilyy, elinvoimaasi piilossa, auringon takana

Kevään voittaessa roudan, lumen ja jään
Osoitat lujuutesi, sitkeytesi, voimasi

Jälleen olet parissamme. Sinua odotimme.
Kevätkaihon kukka, talven voittanut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä todellakin on ihanaa nähdä kevään ensi kukka.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut