Vain elämää, ei sen enempää...

Runoilija Legendaarinen

Täyttä häkää, tuulispäänä, tukka putkella.
Kiireellä, juoksujalkaa, nopeasti.

Niin mikä? No elämä.

Ja miksi? Koska se on nykyaikaa.

Nykyaikaa, edistyksellisyyttä.

Kodinkoneet säästävät aikaa, nopeat tietoyhteydet välittävät sanomaa salamannopeasti ympäri maailman.

Puhelimilla saadaan yhteys toisiin hetkessä.

Sosiaalisessa mediassa helppo tutustua uusiin ihmisiin...

Silti - yksin - niin yksin - moni - usea - liian moni.
Ilman läheisiä, tosiystäviä, kanssakäymistä.

Jos tämä on sitä edistyksellistä nykyaikaa, ihmiskunnan kehityksen huippuaikaa - niin mitä todellista arvoa on sillä - Ei niin mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan...hyvä runo

Totta, puhutteleva runo! Ei pitäisi olla niin kiire, että ohittaa rakkauden tai kärsimyksen, kummatkin osana ihmisen elämää... Ei pitäisi kiirehtiä ohi toisesta ihmisestä. Käteen ei jää silloin mitään...

Usein mietin samaa. Asian ytimessä!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut