Kuin tuoksu tuulessa

Runoilija Legendaarinen

Aamukaste kukkien lehdillä
Helmeilevä kosteus seitissä

Raikas, puhtaan ilman tuoksu
Hiekkatien rahina kengänpohjiin

Tuoreita mansikoita torilta
Munkkikahvit ilman kiirettä

Vaikka pidän sinustakin, Talvi
Saisi vihollisesti jo saapua pian

Tule tänne kesä
Tällä sua odotan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Saakelin hiano

Helmeilevän hymyilevä kesäruno ja lopussa yllätys. Pidän kovin!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut