Kyyneleen matka

Runoilija Legendaarinen

Apatian alkulähteillä,
sieluni syövereissä,
sieltä löydän itseni,
kerta toisensa jälkeen.

Kyynistyneen kirous,
katkerat kyyneleet,
kierivät poskeltani alas,
vain hajotakseen tuhansiksi pirstaleiksi.

Aivan kuten minäkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa ja upeaa Pidin

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut