Rakastuminen

Runoilija Legendaarinen

Kun ihminen rakastuu, mitä tapahtuu sen päässä?
Aivokemiallinen häiriö?
Tunteiden sokaisema järki?

Olkoon sitten mitä tahansa -
Ainakin se tuntuu mahassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Laskin tästä kysymysmerkit.

Tuntuu se..
ihanin tunne
mitä olla voi

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut