Ylväs

Runoilija Legendaarinen

Vahvana, voimakkaana
Ylväänä, arvokkaana

Korkeuksiin kurottaen
Tiukasti kiinni perustassa

Juuret vahvana kotimaassa
Kestäen tuulet ja tuiskut

Kauneutta hehkuen
Metsissä isien

Oi kunpa joskus olisin yhtä vahva
Yhtä jykevä, kestävä ja luja

Nyt vain hento taimi
Herkkänä vaaroille

Jonakin päivänä, tulevaisuudessa
Kuin luja mänty mä aion olla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut