Whenever you need me

Runoilija RoopePatrick

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Whenever you're freezing, I will be there to warm you up.
Whenever you get sick, I will be there to make you feel better.
Whenever you're in need or want a hug or a kiss, I will be there.
No matter what you go through, I will always be there when you need me.

Selite: 
Missä ikinä meetkin tai mitä ikinä teetkään, mie olen aina siun tukenasi kun tarvitset minuu, tilanteessa kun tilanteessa. Hennalle, rakkaudella siun Roopesi :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot