Likainen

Runoilija Sviu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Happiness only real when shared"

Kirjoitan lähinnä purkaakseni tunteeni paperille, joskus saattaa fiktiotakin sekoittua mukaan. Toivon palautetta, mieluusti rakentavaa sellaista : )
 

Sielun haava
ei puhdistu
alkoholilla

vaan enemmän likaantuu

ei laastari auta
repäistäessä
sattuu enemmän

haluaisin rokotteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rokotetta tuskin on, mutta ajan kanssa kaikki paranee
toivottavasti luin oikeita asioita alakuloisen kauniista runostasi
hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot