Yksin

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Alan heräämään
tähän todellisuuteen.
Olen jälleen yksin.

Ei ketään,
kelle soittaa.

Ei ketään,
jonka syliin,
voi vaipua uneen.

Ei ketään,
joka herättää aamulla
vain vienolla katseellaan.

Vielä joskus,
hän tulee,
enkä sen jälkeen
ole enään yksin.

Selite: 
Ihminen kaipaa aina toisten läsnäoloa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Puolet porukasta tuntee itsensä yksinäiseksi, on kaveri tai ei.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot