Jälleen

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Seuraan mieltäni
ja sen avautuvia polkuja.

Jokainen polku
on eri fantasia
maailmamme lopusta
ja miten kaikki aloitetaan alusta.

Jälleen.

Kuinka korjaisimme
yhteiskuntamme epäkohdat,
jotta kaikessa olisi tasapaino.

Jälleen.

Kuinka valta sokaisee
ja mikään ei ole tarpeeksi.

Jälleen.

Kuinka yksittäiset mielet
yrittävät tehdä muutosta,
mutta heidän ajatuksia pelätään.

Jälleen.

Kuinka fantasioin lopusta...

Jälleen.

Selite: 
Mikään ei oikeasti muutu, se on vain silmänlumetta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot