Kesälomaa

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Ah!
Tämä se vasta on elämää!

Makaan laiturilla
ilman paitaa.
Kuuntelen tuulen havinaa,
lintujen laulua ja
kuinka kalat hyppivät kohti valoa
rikkoen tyynen järvenpinnan
ja luonnon tasaisen kuiskauksen.

Näen vesiheinän
kurottautuvan kohti
vaaleansinistä, pilvetöntä taivasta.
Se on täydellisen vihreä.

Ah! Täydellinen harmonia.

Ah! Täydellinen lomapäivä.

Selite: 
Tarviiko tähän edes lisätä mitään?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot