Metsän laulu

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Pysään metsään,
Pian hämärtyvään
Luonnon kuiskauksen
Kuulen hiljaisen

Linnun laulun
koiran haukun
kaiku kantaa läpi
taustan tasaisen

kokekaa itse

pysähtykää,
kuunnelkaa
ja portti toiseen
ulottuvuuteen
on auennut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot