Vapaa ja alaston

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Ja lopulta
meidät lasketaan
hautamme lepoon.

Oli elämämme
hyvä tai huono,
maassa olemme
yhdenvertaisia.

Paljaita valheistamme,
vapautettuja totuuksistamme.
Arkku sinetöi elämämme,
jolloin jokainen on
yksin ja alaston.

Emmekä voi piilottaa
todellista minäämme
luomamme
verhon taakse.

Selite: 
Uskon, että maskin alta löytyy ihminen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot