Ei ihan vielä

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Sateinen ilta
Kirjava maa
syksy tekee
taas taidettaan

Sydänyön hetki
kylmin, pimein
kietoo kaiken
harsoon vaaleaan

Aamun aurinko
hymyilee lämpimästi,
kuiskaa Kuuralle:
Ei ihan vielä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot