Nimetön

Runoilija Jmkl

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.11.2011
Viimeksi paikalla: 11.2.2022 10:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.9.1985

Everyone is a genius,
but if you judge a fish on its ability to climb a tree,
it will live its whole life believing that it is stupid.
 

Muistan sen
alun meidän rakkauden
hetken tuhannen
suudelmien meren

Uskon tulevaan
kanssan näin kun olla saan
mä tähän jään
sun vierees lämpimään

Chorus
Näin toivoen
hymyillen
tämän rakkauden
jatkumisen

Silmäs ihanat
niin viattomat
sun vartalo
on uskomaton

Tuo enkeli
särki sydämeni
lähti hän
jätti surun pistävän

Näin toivoen, haikaillen, tämän rakkauden palaamisen

Kuvaas katsellen,
sua muistellen
palaan kanssas takaisin
meidän kahden nuoruuteen

siellä kanssas oon
sun vartaloon
mä painaudun
ja olen sun

Näin toivoen, itkien, tämän rakkauden päättymisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toisaalta tavanomainen, mutta jotain persoonallistakin tästä huokuu.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jmkl Would you? 12.12.2011 0 Runo
Jmkl Nimetön 12.12.2011 1 Runo
Jmkl Winters Embrace 7.12.2011 2 Runo
Jmkl The messanger 1.12.2011 0 Runo
Jmkl Fallen angel 30.11.2011 0 Runo
Jmkl The kiss 29.11.2011 0 Runo
Jmkl Sweet Sentiment 28.11.2011 0 Runo
Jmkl unfaithful 28.11.2011 0 Runo
Jmkl World of yours 28.11.2011 1 Runo