18v. synttärit

Runoilija Painajaislapsi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman tiensä kulkija kirjoittelee tuntemuksiaan runojen kautta vihdoin, löytänyt mihin purkaa ne, nimittäin runojen kirjoittaminen on tuntunut mielekkäältä tähän mennessä. ARVOSTELKAA IHMEESSÄ KU KERRAN EKSYITTE MUN SIVULLE :) Risut että Ruusut ovat tervetulleita.
 

Sitä päivää mä odotin
innolla sitä järjestin

kutsuja laitoin kahdeksan
niistä seitsemän lupasi tulla

mökin vuokrasin
herkut pöytään laitoin
ja se booli tottakai kruunasi kaiken
eikä unohdeta kakkua!

tulin ne järjestämään kaukaa
missä ennen asuin
IHAN varta vasten.

Koitti vihdoin se päivä
mistä aina olin unelmoinut

kolme ilmestyi
olihan sekin jotakin
mutta olin odottanut seitsemää

tekstasin yhdelle kutsuvieraalle
se vaan vastas:" mä oon mun bestiksen kanssa
enkä tule"
lopuille vaivutunu enää en

"olis vaan sanonu suoraa ettei sitä kiinnosta.
ihmisten ihme kiertely...."

iltahan oli pilalla
se mitä olin koko ikäni
odottanut innolla kovalla

onpa se jännää
yhtä iltaa uhrata mulle ei voi ei
("te perkeleet")
ja ei ne kolmekaan kauaa ollut
kun toiset bileet niitä kutsui

koko yön itki tää synttärisankari surullinen
boolia litkien,
eikä sekään auttanut ei
tähän tuskaan kamalaan.

toivottovasti seuraavista synttäreistä tulis paremmat...

Selite: 
tälläiset mun synttärit, rahaa meni "ilmaan" ja arvet jäi. omat 19v. synttärit lähenee ja muistot alkoi virtamaa niin päätin tehdä tästä runosen, mutta aika sekavan ?
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo. Kavereiksi noita tyyppejä ei kyllä voi sanoa. Kurjasti tekivät! Toivon, että tänään syntymäpäiväsi on jo valoisampi. Onnea! :)

Tää on niin tuttu tunne. Suosikkeihin :3

mun mielestä tää on hyvä runo !

Koskettava runo, itsellekin on käynyt samalla tavalla

Niin aito, mistä paistaa tunne. Suloisen naiivi kerronnaltaan.

Mutta perseestä on sun "kaverit". Toivottavasti annoit heidän todellakin kuulla kunniansa, etkä jäänyt harmittelemaan paskaa tuuria?

 

Käyttäjän kaikki runot